LIZ LISA Blooming Flower Skirt Valkoinen

79,00 

Liz Lisan laadukas, valkoinen, vintage-henkinen kukkahame sopii pituutensa puolesta viileämmällekin kelille!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 187-4022-0-101 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Liz Lisan upea, polvimittainen hame kauniilla vintage-henkisellä ruusuprintillä luo tukevan perustuksen onnistuneelle asukokonaisuudelle. Etukappaleella on ryhdikäkäät laskokset, ja yksityiskohtina hameesta löytyy samettinen koristenapitus koko etupituudeltaan, ja kauniit samettireunukset vyötärokappaleella. Vyötärönauhan takana olevan shirring-kohdan ansiosta hame istuu monenkokoisille, ja kukkaprinttinen kangas laskeutuu kauniisti. Pituutensa ja materiaalinsa ansiosta hame sopii myös viileämmän kelin asukokonaisuuksiin. Niin Gyarulle, Himekajille, kuin ihan vaan suloisten asioiden ystävillekin!

 

LIZ LISA

Pariisissa asuu erikoinen tyttö… Hän on tyttö, joka elää oman mielensä mukaan.
Hän on trenditietoinen, mutta rakastaa lisätä tyyliinsä oman, persoonallisen silauksen.
Hän on tyttö, joka tavoittelee itsellensä omintakeista suloisuutta. ❤︎

Liz Lisa on japanilainen gyaru-vaatemerkki, joka levittää japanilaista “Kawaii” -tyyliä ympäri maailman! Erityisesti Gyaru- ja Himekaji-tyylisistä vaatteistaan tunnetuilta Liz Lisalta löydät suloisimmat vaatteet retroista, vintage-henkisistä vaatekappaleista tuoreimpiin trendeihin. Täydellinen brändi heille nuorille naisille, jotka haluavat ripauksen omintakeista suloisuutta elämäänsä!

 

Koko:

One size;
Vyötärö: 62-78cm
Pituus: 48cm

Materiaali:

polyesteri 100%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.