Isul Yun I-945 Ennakkotilaus

189,00 

Korealaisten K-pop idolien pohjalta luotu supertyylikäs Isul Yun hurmaa kaikki Pullipin ja k-popin ystävät loppuvuodesta 2019 ♪

Varastossa

tuotetunnus (SKU) I-945 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

K-pop on noussut pienestä omasta musiikkigenrestään maailmanlaajuiseksi megailmiöksi, ja Pullipin pikkuveli Isul saapuu marraskuussa ilahduttamaan kaikkia K-popin ystäviä!

A song with my heart singing under colorful lighting.
Can you sing together?….. Feel like so ☆

Tyylikäs ja katu-uskottava Isul Yun on suunniteltu supersuosittujen, korealaisten k-pop idoleiden pohjalta. Hänen yksityiskohtainen, monipuolinen asukokonaisuutensa taipuu moneksi ja kääntää päät. Upea takki, huppari ja revityt farkut ovat todella yksityiskohtaisia, ja tyylikäs ketju täydentää lookin. Yunin meikki on luonnollinen, ja korostaa Isulin kasvonpiirteitä näyttävästi. Maanläheisen meikkinsä ansiosta Isul Yun taipuu monenlaiseen nukkehahmoon! Hänen silmäsirunsa ovat uniikin sinisen sävyiset, ja platinanvalkean peruukin vaaleanpunainen häivähdys pehmentää vienosti hänen kokonaisilmettään.Oikean idolin tavoin, Isul Yunilla on myös oma pieni mikrofoninsa, jonka avulla hän on valmis valloittamaan maailman ja faniensa sydämet!

Nukke julkaistaan marraskuussa 2019. Itse nukkea aletaan toimittamaan marraskuun lopulla, mutta voit varmistaa omasi ennakkotilaamalla Isul Yun Kilalasta itsellesi jo nyt! Nukke on ennakkotilattavissa kauttamme 1.9.2019 asti.

Ilmestymisvuosi:

Marraskuu 2019

Koko :

290mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet:

Nukke, Vaatteet, Kengät, Mikrofoni, Nukketeline

Huom. Pullip/Isul ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.