ISUL POMPOMPURIN I-946

239,00 

Supersuloinen Isul Pompompurin saapuu täydentämään lukuisia ihania Sanrio-nukkejulkaisuja, ja juhlistaa Ponponpurinin 25-vuotis juhlavuotta!
Huom! Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) I-946 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pirteän keltainen, hurmaavan suloinen Isul Pompompurin saapuu täydentämään Grooven ja Sanrion hedelmällisen yhteistyön hahmokavalkadia, joka on tuonut meille jo monta ihanaa nukkejulkaisua!

It looks like I was sleeping and taking a nap.
After eating a snack pudding, let’s go to the park ♪
Feel like so…

Pompompurin on Sanrion supersuosittu, vaniljavanukkaan värinen koirahahmo, joka viettää 25 v. juhlavuottaan 2021. Pitkän uransa aikana Pompompurin on ehtinyt sulattaa jo monet sydämet.

Isul Pompompurinin hiukset ovat vaniljavanukkaan vaaleat, meikki on eloisan oranssinsävyinen ja liikkuvia luomia koristaa söpöt pienet Pompompurinin tassunjäljet ja neliapilat. Hänen asunsa on täynnä hauskoja vintage-henkisiä yksityiskohtia, esim. irroitettava rusetti-choker ja nahkaiset sukkanauharemmit. Suloinen kokonaisuus huokuu Pompompurinin piirteitä, hauskoista luppakorvista, Ponponpurinin kaltaiseen vaniljanvaaleaan neuletakkiin. Isul Pompompurinin mukanaan tulee tottakai myös oma, pieni Ponponpurin -peholelu, joka on pikkuinen supersöpö, nukkekokoinen pehmoreppu. Näille napisilmille on vaikea sanoa ei!

Koko :

330mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Pompompurin Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Pikkureppu, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.