Isul Hamilton I-902

158,00 

Isul Hamilton on ensimmäinen koskaan julkaistu Isul -nukke, ja kauan odotettu, yhdessä eteläkorealaisen Ars Gratia Artis -taiteilijan kanssa suunniteltu lolitapoika julkaistiin keväällä 2011.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) I-902 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Isul Hamilton on ensimmäinen koskaan julkaistu Isul, ja uusi nukkekategoria antoi valmistajalle mahdollisuuden uudenlaisiin suunnitelmiin; lolitapoikiin! Hamilton on yhdessä eteläkorealaisen Ars Gratia Artis -taiteilijan kanssa suunniteltu, ja androgyynillä nukella on historiallistyylinen meikki tummin silmäluomin, sekä runsain pitsein ja röyhelöin koristeltu punamusta asu.

“Black and Red are my colors! Boy’s Lolita look is my favorite? Now let’s enjoy the ball!”

Julkaisupäivä:

Maaliskuu 2011

Koko :

290mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Isul Hamilton Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Pehmolelu, Nukketeline

Huom. Pullip / Isul ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.