HOLIKA HOLIKA | PIG NOSE CLEAR BLACKHEAD 3-STEP KIT – Mustapäänaamio

3,95 

Holika Holikan kulttituote Pig-nose clear blackhead 3-step kit on kolmen vaiheen nenän puhdistussetti, joka auttaa saamaan mustapäät ja ihohuokoset kuriin helposti ja hellävaraisesti!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) HOLIKAHOLIKA-PIGNOSE-CLEAR (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

PIG NOSE CLEAR BLACKHEAD 3-STEP KIT

MUSTAPÄÄNAAMIO

Voisiko nenän puhdistaminen olla enää houkuttelevampaa? Tämä kolmen vaiheen mustapääsetti on yksi Holika Holikan ehdottomimmista kulttituotteista – eikä syyttä. Tavanomaiset mustapäälaastarit voivat olla haitallisia ja ärsyttäviä iholle, ja venyttää entisestään laajentuneita ihohuokosia, mutta Holika Holikan naamiosetti pitää huolen kunnolisesta esi- ja jälkihoidosta, jolloin nenä puhdistuu helpommin ja hellävaraisemmin. Setti sisältää kolme erityyppistä naamiota, jotka lisätään vaihe vaiheelta toistensa jälkeen.

Setin ensimmäinen nenälaastari pehementää ihohuokosia ja valmistelee ne puhdistusta varten. Toisen vaiheen mustapäälaastari poistaa nenästä epäpuhtaudet ja mustapäät ilman. Kolmannen vaiheen naamio viimeistelee nenähoidon rauhoittamalla ihoasi, ja supistamalla ihohuokoset pienemmiksi. Tervetuloa puhdas nenä!

 

Käyttö:

1. Pese kasvosi (etenkin nenä!) ennen Pig-nose Clear Blackhead -hoidon aloittamista.

2. Aseta harmaa step-1 -naamio nenälle avaamaan ihohuokosiasi mustapäälaastaria varten. Poista naamio 15-20 min kuluttua.

3. Kostuta seuraavaksi nenän ja sen ympärystän iho vedellä ja aseta vaaleanpunainen step-2 nenälle. Koko nenän alueen ihon on oltava kostea, jotta mustapäälaastari kiinnittyy siihen kunnolla. 10-15 min vaikutusajan jälkeen naamio on kovettunut paperimassan tavoin. Poista naamio hitaasti vetämällä edeten reunoilta kohti keskustaa.

4. Aseta sininen step-3 nenällesi. 10-15 min päästä voit vielä taputella kevyesti laastarin päältä tehostaaksesi laastarissa olevien hoitavien ainesosien imeytymistä. Poista nenälaastari.

Huom! Pakkaus sisältää kolmivaiheisen naamion yhden käyttökerran

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.