HOLIKA HOLIKA | GUDETAMA MAKE-UP PUFF – MEIKKISIENI

6,95 

Lazy & Joy Egg Bun Puff on supersöpö, Gudetaman näköinen meikkisieni! Kostutettuna meikkisieni turpoaa, ja levittää niin nestemäiset kuin voidemaisetkin tuotteet helposti ja saumattomasti

Varastossa

tuotetunnus (SKU) HOLIKAHOLIKA-GUDETAMA-MAKEUP-PUFF (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Gudetama Make-Up Puff

Gudetama Make-Up Puff on paitsi supersuloinen, myös innovatiivinen meikkisieni, jonka avulla meikki levittyy kasvoille ja ihon pienet virheet häivyttyvät, auttaen tekemään kasvojen ihosta tasaisen ja virheettömän. Kostutettuna meikkisieni turpoaa, lisäksi vedellä kyllästetty sieni ei ime itseensä niin paljon meikkivoidetta, kuin tavalliset, kuivat meikkisienet.

Lateksiton, ei-allergisoiva meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille.

Pehmeä ja kevyt Gudetama-meikkimuna tekee sileän ja tasaisen lopputuloksen!

  • Holika Holika
  • Make-Up Puff | Meikkisieni
  • Vedellä kostutettava

Käyttö:

Kostuta meikkisieni läpikotaisin ja purista siitä vesi pois. Lisää pisteittäin kasvoille BB- tai meikkivoidetta ja taputtele meikkivoide tasaisesti sienen avulla kasvoille. Käytä pyöreää päätä meikkivoiteen ja nestemäisen postipunan levitykseen kasvojen isommille alueille, kuten otsaan, poskiin ja leukaan. Pienempi pää toimii hyvin silmien ympärille, hymyjuonteisiin ja näppylöille.

Pese Gudetama Make-Up Puff puhdistusaineella tai miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Purista vesi pois ja jätä kuivumaan. Meikkisieni kestää käytössä noin 3 kk.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.