HOLIKA HOLIKA | BABY SILKY FOOT MASK SHEET JALKANAAMIO

3,95 

Ihana korealainen spa-jalkahoito oman kodin mukavuudessa! Jalkanaamio kosteuttaa, virkistää, ravitsee, pehmittää kuivia ja väsyneitä jalkoja.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) BABY-SILKY-FOOTMASK (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Baby Silky Foot Mask Sheet on helppo, nopea ja jalkojen ihoa hoitava jalkanaamio.

Seisomme ja kävelemme jaloillamme päivittäin ja jalkojen iho saattaa paksuuntua ihan huomaamatta. Kalliin pedikyyrin sijaan voit sujauttaa Baby Silky Foot Mask Sheet -jalkahoitosukat jalkaan ja rentoutua kotisohvalla 15-20 minuuttia. Hoitosukkien useat kukka- ja kasvisuutteet ravitsevat jalkoja ja pehmittävät tehokkaasti kuivaa ihoa. Jalat tuntuvat raikkaalta ja kosteutetulta jalkahoitosukkien jälkeen.

Baby Silky Foot Mask auttaa virkistämään jalkojasi, kun ne tuntuvat extra-väsyneiltä, sillä naamiosukat sisältävät piparminttua. Avocadoöljy kosteuttaa, ravitsee ja pehmittää. Hedelmäuutteet karistavat ja kuorivat luonnollisesti jalkojen kuivaa ihoa.

  • Holika Holika
  • Jalkahoitosukat
  • 18ml / 2kpl kertakäyttösukkia (1 pari)

Käyttö:

1. Pese jalat puhtaaksi ja kuivaa ne hyvin.

2. Erota Baby Silky Foot Mask Sheet -naamiosukat toisistaan pisteviivaa pitkin ja laita jalkahoitosukat molempiin jalkoihin.

3. Hiero hieman jalkoja, jotta hoitoneste imeytyisi paremmin jalkoihin.

4. Anna jalkahoitosukkien vaikuttaa noin 15-20 minuuttia, poista ne jalasta ja taputtele iholle jäänyt hoitoneste imeytymään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.