Hatsune Miku pehmolelu Preciality

36,00 

Vocaloidien turkoositukkainen vokalisti, ikoninen Hatsune Miku nyt SEGAn laadukkaan Preciality -pehmolelun muodossa! Täydellinen halikaveriksi, tai huoneen piristeeksi


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 5727487422-preciality Osasto:

Kuvaus

Preciality tulee englanninkielisistä sanoista Present, Precious ja High Quality, ja nämä sanat ovatkin omiaan kuvaamaan tätä ikonisen turkoositukkaista Miku-pehmoa. Klassisen asunsa lisäksi hänellä on kaulansa ympärillä “Preciality” -nauha osoittamassa julkaisusarjan. Satiiniasuinen Miku on juuri sopivan halittavan kokoinen ja sopii ilahduttamaan ympäri vuoden, ja on täydellinen täydentämään niin Vocaloid-fanien kuin keräilijöidenkin kokoelmia.

Tämä Miku Hatsune Preciality -pehmolelu on alunperin ollut Sega Prize arcade-palkinto Japanin pelihallien kourakoneissa, ja kokonsa takia se on ollut yksi haastavimmin voitettavia palkintoja. Mutta nyt voit saada oman Mikusi helposti suoraan Kilalasta!

koko:

korkeus n. 32cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.