FURYU PRIZE Sword Art Online Alicization figuuri – Asuna

35,00 

Supersuositun nettiroolipeliteemaisen, virtuaalimaailmoihin sijoittuvan Sword Art Online -sarjan protagonisti Asuna upean yksityiskohtaisena, laadukkaana figuurina ilahduttamaan sarjan faneja ja keräilijöitä!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) FURYU-SAO-ASUNA-SSS Osasto:

Kuvaus

Yli vuosikymmenen julkaistu, ja sekä mangana, animena, että light novel -kirjoina ilmestynyt Sword Art Online on futuristinen, virtuaalitodellisuuksiin sijoittuva sarja, joka on elinaikanaan noussut suursuosioon. Mitä tapahtuu, kun massiiviseen nettiroolipeliin osa Sarjan pohjalta on luotu useita videopelejä, oheistuotteita ja muuta mediaa, pelkkää light novel -julkaisua on myyty maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa kappaletta, ja Netflix on ehtinyt jo ostaa oikeudet tuottaa Sword Art Onlinesta live action -sarjan.

FuRyu:n valmistama, elokuussa 2019 julkaistu laadukas Sword Art Online PVC-figuuri on kirjojen 9-18 pohjalta luodun, uunituoreen Sword Art Online: Alicization -sarjan protagonisti Asuna on tämän upean yksityiskohtaisen figuurin muodossa must-have kaikille vallankumouksellisen sarjan faneille! Mukana tulee myös pikkuinen ständi, jolla saat figuurisi helposti aseteltua vaikkapa hyllynreunalle tai työpöydälle! Figuuri tuotiin markkinoille alunperin arcadehallien UFO-catcher kourakonepalkintona, mutta saimme Kilalaan myyntiin muutaman kappaleen!

koko :

korkeus n.21cm

Huom! Näiden figuurien suositusikä on 15-vuotta ja ne eivät ole leluja.

Virallinen, FuRyu:n lisensoitu figuuri

 

Lisätiedot

Väri

Musta, Oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.