FuRyu PRIZE | Super Sonico Summer Princess (Vihreä ver.)

28,00 

Näyttävä ja yksityiskohtainen, ihanan kesäinen Super Sonico Summer Princess sopii koristamaan jokaisen Sonicon fanin hyllynreunaa!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) O-0090 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Alunperin japanilaisen videopelituottaja Nitroplus:n vuonna 2006 sponsoroiman musiikkifestivaali Nitro Super Sonico:n maskotiksi luotu Super Sonico kehittyi laajaksi oheistuotesarjaksi, josta löytyy niin sarjakuvia, figuureita, kuin pelejäkin ja muuta tavaraa. Super Sonico on suosittu idoli Japanissa, ja hänet tunnistaa heti ikonisista kuulokkeistaan, ja pinkistä tukastaan. Saaman suosion myötä hänelle kehiteltiin myös oma animesarjansa vuonna 2014. Tämä ihanan kesäinen Super Sonico Summer Princess on sonnustautunut röyhelöisiin bikineihin ja vaaleanpunaisiin ruusuihin, jotka matchaavat hänen hempeän hiusvärinsä kanssa.

Vuonna 2017julkaistu figuuri tuotiin markkinoille FuRyu:n kourakonepalkintona, mutta saimme Kilalaan myyntiin muutaman yksittäiskappaleen! Superyksityiskohtainen figuuri on laadukkaasti maalattu, ja sopii täydellisesti jokaisen Touhou -fanin ja keräilijän kokoelmiin.

koko :

n.17cm

Huom! Näiden figuurien suositusikä on 15-vuotta ja ne eivät ole leluja.

Virallinen, FuRyu:n lisensoitu figuuri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.