FuRyu PRIZE | Fullmetal Alchemist figure Roy Mustang

30,00 

Vapauta sisäinen liekkisi yksityiskohtaisen ja näyttävän Roy Mustang -figuurin muodossa – täydellinen jokaisen Fullmetal Alchemist-fanin hyllyyn!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) O-0084 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Liekkien Alkemisti, eversti Roy Mustang, saa figuurifyllysi lämmön nousemaan hetkessä korkeuksiin! Vuodesta 2003 ilmestyneen animesarja Fullmetal Alchemistin sankareita ovat veljekset Edward ja Alphonse Elric, mutta Roy Mustang varastaa päähahmon tittelin itselleen jokaisessa ilmaantumisessaan. Hänen ominaiskykynsä on tulen manipulointi, ja hän saa lieskat leiskumaan vain sormiaan napauttamalla. Laadukkaassa PVC-figuurissa Roy on pukeutunut tyylikkään siniseen univormuunsa. Figuuri on täynnä yksityiskohtia, aina Royn transformaatiokehää ja pienen pientä sytkäriä myöten. Kehä on kuvoituna myös hahmon mukana tulevaan mustaan ständiin.

Figuuri tuotiin markkinoille alunperin JAIA kourakonepalkintona, mutta saimme Kilalaan myyntiin muutaman yksittäiskappaleen! Superyksityiskohtainen figuuri on laadukkaasti maalattu, ja sopii täydellisesti jokaisen Fullmetal Alchemist -fanin ja keräilijän kokoelmiin.

koko :

n.20cm

Huom! Näiden figuurien suositusikä on 15-vuotta ja ne eivät ole leluja.

Virallinen, FuRyu:n lisensoitu Fullmetal Alchemist figuuri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.