Dal Sentimental Noon D-141

148,00 

Punatukkainen Dal Sentimental Noon on yksi Lumikin hilepistä kääpiöistä, ja osa The Princess Series Snow White -sarjan toista julkaisuerää.

Arvioitu toimitusaika on 3-5 päivää tilauksesta.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) d-141 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ihanan punatukkainen Dal Sentimental Noon kuuluu The Princess Series Snow White -sarjan toiseen julkaisuerään, ja hän edustaa Lumikin hilpeitä kääpiöitä. Suloisen klovnin asu on huomiotaherättävän punavalkoinen, ja koristeltu kauniilla, hopeanhohtoisilla pitseillä.

“There is nothing as sad as this. I’m sure a person who will save the girl who looks like she?s sleeping, will surely come!!!”

Julkaisupäivä:

Lokakuu 2012

Koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Dal Sentimental Noon Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Hattu, Pellenaamari, Pehmolelut, Nukketeline

Huom. Pullip / Dal ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.