DAL My Select Dal Frara D-851F

100,00 

Huom! : Tämä tuote on saapumassa. Arvioitu toimitusaika on vk24. Tuotetta ei ole vielä varastossa.

My Select- versio suositusta loppuunmyydystä vuoden 2007 Dal Frara -nukesta tulee ilman asua, joten voit pukea hänet mieleiseesi tyyliin!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) D-851 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Dal Frara on keräily- sekä muotinukke, jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien.Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne! Grooven julkaisemat My Select -nuket antavat keräilijälle mahdollisuuden luoda juuri haluamanlaisensa kokonaisuuden, joten nukke on pakkauksessaan ilman lisätarvikkeita.

Dal Frara (My Select) ilmestymisaika:

Lokakuu 2016

Koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet:

Pakkaus sisältää vain Dal Frara nuken ja pyyhkeen (ei asua)

 

Huom!

Pullip ei ole lelu! Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmistettu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa alkuperäisessä stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovaisia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin jää herkästi sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullip-nuken keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta niin kuin ihmisten hiukset.
Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan, tarkastakaa se mahdollisten vikojen varalta. Ilmoittakaa meille kuitin kanssa mahdollisista vioista, pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi. Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuuseen korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Mitat 31 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.