DAL Pixie D-169

243,00 

Huom! Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on n.7-17vrk tilauksesta.

Helmikuussa 2020 Groove lähtettää tuulahduksen keijupölyä maailman ylle, suloisen Dal Pixien muodossa!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) D-169 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pieni mutta pippurinen keijukainen – Dal Pixie – saapuu ilahduttamaan ja suloistuttamaan ympäristöään helmikuussa 2020!

«Sparkling Magic….Give you Sweet Magical Powder!!»

Kukkasin ja pompomen koristeltu Dal Pixie on mitä suloisin ilmestys! Pastellisävyinen asu koostuu mekosta ja takista, jotka yhdessä muodostavat keveiden tyllikerroksien kokonaisuuden. Eriparisukat ja perhosin kuorrutettu rusettipanta tuovat ripauksen leikkisyyttä hänen ilmeeseensä. Pixien silmät ovat ennenäkemättömät, maitomaisen läpikuultavat ja maagisen vaaleanpunaiset ja tyyliin sopivaa hennon vaaleaa meikkiä piristää lilat glittersilmäluomet. Tasapainottamaan nuken hempeää ja maagista lookia, hänen peruukkinsa on mitä somin, vaaleanruskea polkka. Dal Pixie toivottaa kevään tervetulleeksi tyylillä!

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Julkaistu:

2020 Helmikuu

Dal Pixie koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Hiuskoriste, Laukku, Nukketeline

Huom. Pullip / Dal ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.