DAL Manuel D-168

223,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Syksy koittaa, ja suloinen Dal Manuel on jo valmiina koulun penkille~

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) D-168 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Monet keräilijät ovat jo kaipailleet uuden Dal-julkaisun perään sitten marraskuun 2016, ja yli kuudensadan päivän jälkeen Groove on viimein vastannut toiveisiinne; täältä tulee Dal Manuel! Manuel on jatkoa Grooven vuonna 2013 julkaisemalle kouluteemaiselle “the School Diary” -sarjalle, johon kuuluivat Pullip Eloise, Taeyang Ethan Yeolume Podo ja Isul Cedric. Hänellä on suloiset suklaasilmät, yhdistettynä hunajanvaaleisiin saparoihin. Suloinen koulupuku polvisukkineen ja näyttävällä päärusetilla ovat sopiva asustus niin koulun penkille, kuin arkeenkin. Dal Manuelin monipuoliseen, käytännölliseen ja muuntautumiskykyiseen koulupuku -asuun on helppo yhdistellä muita vaatteita ja luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia!

 

Julkaistu:

10/2018

Dal Manuel koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Hiuskoriste, Reppu, Nukketeline

 

Huom. Pullip / Dal ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.