DAL Make it Own #Mocha

59,00 

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.

 

Tee itse oma Dal-nukkesi!  Dal Make it Own setti mocha sävyssä on ihanan tannin sävyinen tyhjä pohja, jolle voit päästää taiteellisuutesi valloilleen

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) MF-009 (Tuote)Osastot: , , ,

Kuvaus

Saimme varastoomme rajoitetun erän suosittua DAL Make it Own mocha sävyisenä. Pakkaus sisältää “tyhjän kuoren” tummempi-ihoiselle Dal nukelle, ja voit tehdä nukesta juuri omanlaisesi. Maalaa itse kasvot, luomet ja silmät. Paketti sisältää peruukkia lukuunottamatta kaikki tarvitsemasi osat oman nuken kokoamiseen. Mikäli meikin maalaaminen itse epäilyttää, Kilalalta on mahdollista myös tilata täysin uniikki, customoitu meikki nukellesi.

 

Pullip Make it Own koko:

Valmiin nuken korkeus 268mm

Väri:

Mocha

Huom! Pullip/Dal-nuken muovi on herkkää ja ruuvit pehmeitä, joten käytäthän vain oikeanlaisia välineitä! Nukkejen ikärajasuositus on yli 15-vuotiaille.

Mocha-ihoisen MIO-kit nuken kasvoissa näkyvät muovin valujäljet muita ihonvärejä selkeämmin. Jäljet kuitenkin hälvenevät lakkauksessa, eivätkä vaikuta juurikaan valmiiseen nukkeen.

Olemme valmistaja Groove’n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.