Dal Dana D-164

168,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Prinsessa ja Sammakko -tarinan näyttävä satuprinsessa Dal Dana täydentää Grooven julkaisemaa Grimmin satujen nukkesarjaa

Varastossa

tuotetunnus (SKU) D-164 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ihanan runsaisiin röyhelöihin pukeutunut Dal Dana on Grimmin satujen Prinsessa ja Sammakko – tarinan suloinen satuprinsessa!

I want to regain the ball of the money…..
I cannot do it to keep the promise with the Frog

Grooven Grimmin satujen nukkesarjaa julkaistiin tammikuussa 2017 täydentämään röyhelömekkoinen prinsessa, Dal Dana! Prinsessa ja Sammakko -tarinan päähenkilön asu koostuu ruhtinaallisesta kolmesta hamekerroksesta, joita vaihtelemalla voit helposti muutaa mekon ilmettä, yksityiskohtaisesta yläosasta, sekä kuninkaalliseen tyyliin sopivista asusteista. Dal Dana on sinisine silmineen ja vaaleine kutreineen klassinen satuprinsessa, mutta luonnollisen meikkinsä ansiosta muuntautuu näyttävästä kermakakkuasuisesta vitriininukesta monenlaiseksi nukkepersoonaksi!

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Tammikuu 2017

Koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Dal Dana Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, päähine, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.