DAL Cherry Sweet D-158

174,00 

Vanhojen nukkejen saatavuudesta pitää aina kysyä valmistajalta, joten haluaisimme tietää tarkemmin haluamanne nuken nimen. Tilaukset ja kyselyt toivomme saavamme aina sähköpostilla info@kilala.fi. Tämän jälkeen tarkistamme kyseisen nuken saatavuudesta valmistajalta ja palaamme asiaan muutaman päivän kuluessa.

Ihana Dal Cherry Sweet on pukeutunut herkän romanttiseen kukilla kuorrutettuun asuun, ja hänellä on sievä, pitkä ja laineikas, lämpimänpinkki peruukki.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) D-158 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Dal Cherry Sweet (maaliskuu 2016 julkaisu) on Taeyangin pikkusisko. Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!

 

Dal Cherry sweet koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Nukketeline

 

Dal on keräilynukke. Suositusikä on yli 15-vuotiaille. Olkaa varovaisia kuljettaessanne nukkea ja vaihtaessanne sille vaatteita. Tarkistakaa Dal hyvin avatessanne paketin. Jos löydätte vikoja Dalissa, ilmoittakaa meille kuitti mukananne. Rikkoutunut käyttämätön nukke korvataan valmistajan takuuseen. Käyttöönoton jälkeen tapahtuneita rikkoutumisia ei korvata valmistajan takuuseen.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.