Dal Alpin D-163

168,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) D-163 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Suloisen alppityylisesti pukeutunut Dal Alpin on Isul Ederin rinnakkaisjulkaisu, ja tämä kaksikko ihanine kirjailtuine asuineen on kuin suoraan Tirolin vuorilta karannut!

Turn Around Around….on an Alpine Hill…..
If I let a Red Dress Stream….. A pleasant melody resounds!!

Grooven Original -julkaisu Dal Alpin on yksityiskohtainen, mutta harkittu ja koordinoitu kokonaisuus. Hänen alppihenkinen asunsa koostuu kerrostetuista mekoista; Yksinkertaisemman mustan arkimekon päällä on upean yksityiskohtainen, punainen koristekirjailtu korsettimekko, jonka avulla asun ilme muuttuu kertaheitolla. Suloiseen mustaan lettikampaukseen on punottu mukaan samankaltaista koristekirjontaa, joka hänen mekkonsakin helmaa kiertää. Omana erikoispiirteenään valloittavan vihreäsilmäisen Dal Alpinen nenänvartta koristavat suloiset, pienet pisamat!

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Marraskuu 2016

Koko :

260mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Dal Alpin Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, päähine, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.