Collection Doll / Yeolume Hatsune Miku YC-001

160,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 
Pullip Hatsune Miku on suositusta japanilaisesta Vocaloid -ääni/musiikkiohjelmasta. Jokaisen Vocaloid-fanin unelma, kerää koko Vocaloid Pullip sarja!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) YC-001 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Groove on toden teolla yllättänyt keräilijät tällä upouudella nukkejulkaisulla! Nukke on tehty yhteistyössä Vocaloid laulusyntetisaattorin kanssa ja esittää kuuluisaa poptähteä Hatsune Mikua. Uuden nukkemallin muodossa toteutettu Miku, kaikille tutussa asukokonaisuudessaan on jokaiselle Hatsune Miku -fanaatikolle ehdoton lisäys Vocaloid -nukke kokoelmaan!

Yeolumella on päällään Mikun klassisen futuristinen asu, hameineen ja kuulokkeineen. Nuken meikki koostuu mustista rajauksista, hennon punertavista huulista sekä punastuksista, unohtamatta tähden upeita, sinisiä kulmakarvoja! Yeolumen silmät ovat moniuloitteisen sinertävät, ja poikkeavatkin hyvin paljon aikaisempien Vocaloid-sarjan nukkejen silmistä.

Huom! Mikäli päätätte ottaa nuken paketistaan, niin Pullip-nukeille tyypillisesti nuken tummat vaatteet ovat ajan saatossa saattaneet värjätä kehoa paikoin. Tämä on etenkin vanhojen, ja tumma-asuisten nukkejen kanssa erittäin yleistä pitkän varastoinnin jälkeen, joten huomioittehan, että mahdollisia tummentumia emme valitettavasti voi laittaa valmistajan takuuseen.

 

Koko :

265mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Hatsune Miku lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.