Collection Doll Evangelion / Yeolume Shikinami Asuka Langley YC-003

180,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.
Kulttisarja Neon Genesis Evangelion 25. juhlavuoden kunniaksi julkaistun nukkeparin toinen puolisko, Yeolume Asuka Langley. Kerää koko sarja!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) YC-003 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Kulttiklassikoksi muodostunut anime Neon Genesis Evangelion juhlii 25. juhlavuottansa sekä uutta elokuvaansa, ja niiden kunniaksi Groove on päättänyt yllättää kaikki sarjan fanit upeilla, uusilla Collection Doll Yeolume-julkaisuilla!

I know. I have no choice but to ride Eva… I never want to endure defeat again! … Feel like so.

Yeolume Asuka Langley on vuoden 2008 versiosta uudistettu, Yeolume-nuken kuoreen toteutettu tulkinta hahmosta. Evangelion Unit 02:n pilotti Shikinami Asuka Langley on saksalais-japanilaista alkuperää oleva punapää, jolla on pippurinen luonne ja salamyhkäinen hymy.  Hänellä on Shikinami Asuka Langleyn kirkkaan punainen plug suit -asu, sekä erilliset päähän kiinnitettävät osat. Jotkin kohdat lateksiasusta on muotoiltu kovemmasta muovista, jotta siihen on saatu vangittua kaikki tärkeimmän yksityiskohdat.

Kerää koko sarja, ja hanki myös Yeolume Ayanami Rei, Shikinami Asuka Langleyn kaveriksi!

 

Koko :

265mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Yeolume Asuka Langley lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Pääkoristeet, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom! 
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...