Kauppakeskus Forum järjestää perinteisen, syksyn Hintasirkus-kampanjansa jälleen keskiviikosta sunnuntaihin 12.9. – 16.9.2018 ja myös Kilala osallistuu Hintasirkukseen!
Tarjoamme jopa -30% alennusta myymälämme erilaisista japanilaisista herkuista ja karkeista. Lisäksi tarjouksessa on monipuolinen korealaisten kosmetiikkatuotteiden valikoimamme, myös jopa -30% alennuksella. Tarjoushinnat ovat voimassa koko Hintasirkus -kampanjan ajan, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tarjoukset ovat voimassa vain myymälässämme Kauppakeskus Forumin 3. kerroksessa (os. Simonkatu 6B)

Tervetuloa!

Hintasirkuksen tarjoushinnat eivät valitettavasti ole voimassa verkkokaupassa. Verkkokaupan puolella voit syyskuun ajan kokeilla K-kosmetiikkaa. Ostamalla kaksi korealaista kosmetiikkatuotetta, saat yhden kosteuttavan kasvonaamion kaupan päälle!