Kauniiseen kukkakuvioiseen kimonotyyliseen asuun pukeutunut Pullip Kayano edustaa vanhanaikaisia, Japanilaisia Bunka -nukkeja. Nuken prototyyppi esiteltiin ensimmäisen kerran seitsemän vuotta sitten vuoden 2011 Pullip-kalenterissa, ja nukke valittiin 2016 nukkenäyttelyssä fanien suosikiksi, mutta nyt nukke on vihdoin tulossa todellisuuteen kaikkien ulottuville!

Perinteiset, japanilaiset Bunka -nuket (bunka ningyô, 文化人形, suomeksi käännettynä ”kulttuurilliset nuket”) ovat tehty kokonaan kankaasta, hiuksia myöten. Kankaiset Bunka -nuket olivat suosiossaan Japanissa 1900-luvun alkupuolella Taishô-aikakauden ja Shôwa-aikakauden alun aikana. Meiji- ja Taishô-aikakausien aikana vuosisadan taitteessa Japaniin saapui länsimaisia nukkeja, joiden vaikutus näkyy myös Bunka-nukkejen asustuksissa; nukkejen asuissa yhdistyy japanilaisia ja länsimaisia elementtejä, ja nukeilla on päässään suuret, eurooppalaiset bonnet-päähineet.

Myös retrotyylisellä Pullip Kayanolla on näyttävä bonnet, ja hänen pitkät, kirkkaanpunaiset hiuksensa ovat myös kuin kankaasta tehdyt. Ihanan, Kayanon meripihkanväriset silmät nousevat todella esiin, niitä korostavan sinisävyisen silmämeikin rinnalla. Hänen meikkinsä mukailee vanhempien Pullip-julkaisujen tyyliä verrattuna uusimpien julkaisujen superyksityiskohtaisiin BJD:mäisiin meikkeihin, ja etenkin pidempiaikaiset keräilijät saavat tuntea Pullip Kayanon myötä tuulahduksen retrohenkeä.