Tervetuloa viettämään päivää Kilalaan Namikon kanssa!

Namikolinx –kanavalla tubettava Miranda saapuu myymäläämme viettämään päivää Kilalan staffilaisena ensi sunnuntaina, 11.6., kello 12-15. Voit tulla moikkaamaan Mirandaa Kilalan myymälälle, ja vaikkapa vaihtaa halaukset hänen kanssaan. Meet&Greet lisäksi lisäksi järjestämme myös valokuvauksen, joten voit tulla kuvauttamaan itsesi lempparitubettajasi kanssa. Tervetuloa Kilalaan!

 

Aika: SU 11.6. klo 12-15

Paikka: Kilala-myymälä

 

 

Hellou!

Olen Namiko/Miranda, 17v tyttö Suomesta. Teen kaikenlaisia hassunhauskoja videoita YouTubeen, ja pyrin videoillani saamaan aina myös katsojanikin hymyilemään. Älkää pelästykö hieman erilaista tyyliäni; olen nimittäin eri planeetalta! Tyylini perustuu Japanin katumuotiin, mutta pääasianani on kuitenkin olla oma itsensä sekä tehdä asioita, joista tulee iloiseksi ja joista itse pitää. Videoita kanavalleni tulee viikoittain, tai joskus useamminkin!

Kilala on aina ollut suosikkikauppani Helsingissä, sillä sieltä löytyy aina vaikka mitä söpöä! Olemme tehneet yhteistyötä Kilalan kanssa jo ihan kanavani alkuajoilta asti. Ihanaa kun meillä on tällainen kauppa Suomessa!

Nähdään Kilalassa sunnuntaina!